Versiunea printabila a Ghidului Participantului poate fi descarcata prin acest link.

Deschidere

Deschiderea oficiala a competitiei MobilPRO – Inovare si Mobilitate va avea loc joi, 17 Martie, incepand cu ora 19:00, in sala A101, din incinta Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. In cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate programul celor doua zile de concurs si alte detalii organizatorice. Spectatorii care se inscriu prin acest formular pot participa la tombola pe care o vom organiza in cadrul evenimentului de deschidere.

Concurs

Prezentarile aplicatiilor se vor desfasura pe durata a 2 zile, 18 respectiv 19 Martie, in incinta Bibliotecii Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), la etajul 4, incepand cu ora 10:00. 
 

Desfasurare

Distribuirea pe zile/ore a prezentarilor va fi stabilita in functie de preferintele si posibilitatile participantilor, prin intermediul site-ului oficial MobilPRO.

In fiecare zi de concurs vom organiza o tombola cu premii oferite de catre partenerii nostri.

Capacitatea salii este de 120 de locuri, iar prezentarile vor fi publice. Puteti veni insotiti de oricati sustinatori, care pot ramane si la celelalte prezentari. Sala este dotata cu videoproiector, laptop, surse de electricitate si WiFi; va puteti folosi si propriul laptop daca doriti.

Durata pe care o veti avea la dispozitie pentru prezentare va fi de maximum 15 minute si va cuprinde:

  • prezentarea PPT/alternativa a aplicatiei
  • demonstratiafunctionarii
  • intrebari/discutii libere juriu-concurenti; vom stabili mai detaliat acest aspect, in functie de numarul de echipe care confirma prezenta

Echipele nu sunt obligate sa se prezinte in formula completa la eveniment, insa eliberarea certificatelor/diplomelor de participare se va face doar pe baza unor dovezi, care sa confirme datele completate in formularele de inscriere de pe site. (copii buletin si carnet student/note, sau prezenta personala a concurentului, ulterior). Conform regulamentului, publicat pe site-ul oficial (http://mobilpro.lse.org.ro/concurs/regulament), termenul pentru predarea finala a aplicatiei si a detaliilor (documentatia acesteia) este duminica, 4 Martie, ora 23:59, cu posibilitatea de update pana miercuri, 16 Martie, ora 23:59.

Organizatorii vor asigura cazarea participantilor din provincie (care studiaza in provincie) in camerele rezervate din caminele Campusului Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, in Caminul P19, precum si protocolul pe durata prezentarilor. (Atentie, costurile legate de transport vor fi suportate de participanti.)

 

Program

Atat vineri, 18 Martie, cat si sambata, 19 Martie, prezentarile vor incepe de la ora 10:00. De-a lungul zilei, vom avea doua coffee break-uri, iar masa de pranz va fi servita incepand cu ora 12:30.

Cu sprijinul colegilor de la Liga Studentilor Electronisti, vom incerca sa pregatim cateva activitati interesante, care va vor ocupa timpul liber dintre prima si a doua zi de concurs.

 

Jurizare si premii

Juriul va fi alcatuit din reprezentanti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, ai sponsorilor si ai Ligii Studentilor Electronisti.

Jurizarea va fi efectuata pe baza calificativelor acordate de membrii componenti, utilizand o aplicatie ce va calcula o medie finala, ponderata la criteriile de jurizare si la tipul de membru al juriului, iar premiile se vor oferi in cadrul celor trei teme abordate:

  • automobile inteligente
  • aplicatii mobile
  • internet of things

Reprezentantii sponsorilor MobilPRO vor avea insa si posibilitatea sa acorde, separat de jurizarea propriu-zisa, premii special pentru participantii preferati, dupa propriile criterii. Companiile cevor acorda premii special sunt: Orange, IBM, Microchip, TeamCoding, Brainspotting.

De asemenea, se va oferi si un premiu de popularitate pe baza votului primit de catre sustinatori.

Fiecare concurent va primi o diploma de participare din partea Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, UPB, pe care vor fi mentionate titlul aplicatiei si natura acestui concurs, precum si tehnologiile utilizate.

Confidentialitate

Acest termen este foarte important pentru noi. Asa cum scrie si in regulament, codurile sursa ale aplicatiilor vor fi evaluate de reprezentanti ai Facultatii ETTI, nefiind vizibile nici macar intregului juriu (care se va baza pe feedback-ul evaluatorilor). Pentru protejarea codului sursa, dar si a conceptului, mentionam faptul ca, la cererea participantilor, organizatorii pot elibera un document semnat care confirma termenii de confidentialitate.

Daca aveti orice neclaritati, va invitam sa ne scrieti la suport@mobilpro.lse.org.ro, sa ne contactati pe Facebook  (https://www.facebook.com/mobilproetti) sau prin intermediul paginii de contact de pe site-ul oficial al competitiei, www.mobilpro.lse.org.ro.

Mult succes!

Echipa MobilPRO